UItlaatkleppen


Opzoek naar een regelbaar geluid in jouw auto? Bekijk hieronder de mogelijkheden. ASH Performance bied standaard 1 jaar garantie

Luister hier!

Klepgestuurd uitlaatsysteem voor jouw auto

Ervaar jouw auto beschaafd of bruut wanneer jij dat wilt! Door het installeren van het kleppensysteem wordt jouw uitlaatklep gestuurd en is het geluid regelbaar. Als de klep open wordt gezet d.m.v. een druk op de knop van de afstandsbediening is het geluid harder en sportiever dan met de klep dicht. Verder bestaan er 3 mogelijkheden: een cut-out of een bypass systeem. Of zelfs een kleppendemper

Cut-out systeem

De klep wordt bij een ‘cut-out’ systeem geplaatst tussen de

middendemper en de einddemper. Er wordt een klep geplaatst voor de einddemper waardoor het geluid niet door nog een demper heen moet. Oftewel, je hebt 1 demper minder, dus meer geluid. Een cut-out systeem zorgt voor een sportiever en voller geluid. Wanneer de klep bij een ‘cut-out’ systeem open is worden de uitlaatgassen richting de weg uitgelaten. Het voordeel hiervan is dat de meeste originele uitlaatsystemen geschikt zijn om een ‘cut-out’ systeem in te monteren. Dat komt omdat het systeem erg praktisch is en weinig ruimte vereist. Dit ‘cut-out’ systeem is eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening en werkt op vacuümsysteem dat we aftakken van de motor. Heb je liever dat we geen vacuüm van de motor pakken? Geen probleem! Geef dit vooraf aan, dan plaatsen we een externe vacuümpomp. (+€125).

Prijs: €449 – €649

Bypass systeem

Bij een ‘bypass’ systeem worden de uitlaatgassen om de demper heen geleid. Er word een RVS buis om de dempers heen gemonteerd om zo het geluid en de uitlaatgassen naar de uitgang van de uitlaat te leiden zonder dat het geluid gedempt wordt. Hierdoor behoud je de originele lengte van de uitlaat en wordt daarmee het geluid vaak voller en dieper. Plus de uitlaatgassen en het geluid komen altijd achter uit de tips en niet vanuit een punt onder de auto. Zoals bij een cutout systeem
Het lastige van een bypass is dat dit niet onder elke auto kan. De bodemplaat, carrosserie en andere onderdelen onder de auto kunnen in de weg zitten. Een bypass neemt best wat ruimte in beslag en dit moet simpelweg wel passen. Ook deze werken op vacuüm, en takken we af van de motor. Heb je liever dat we geen vacuüm van de motor pakken? Geen probleem! Geef dit vooraf aan, dan plaatsen we een externe vacuümpomp. (+€125).

Prijs: €675 – €849

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Kleppendemper

De kleppendemper heeft een open en gedempte kant. Deze wordt regelbaar gemaakt d.m.v onze uitlaatklep. De kleppendemper is ook te bedienen met een afstandsbediening. Een kleppendemper is een compacte variant van een bypass. Bij auto’s waar een bypass niet mogelijk is qua ruimte, wordt er vaak gekozen voor een kleppendemper. Het geluid wordt standaard iets sportiever in gedempte staat dan origineel. Plus de uitlaatgassen en het geluid komen altijd achter uit de tips en niet vanuit een punt onder de auto. Zoals bij een cutout systeem. In onze custom uitlaatsystemen maken wij 9/10 gebruik van dit type klepsysteem. Ook de kleppendempers werken op vacuüm, en takken we af van de motor. Heb je liever dat we geen vacuüm van de motor pakken? Geen probleem! Geef dit vooraf aan, dan plaatsen we een externe vacuümpomp. (+€125).

Prijs: €849 – €1049

Algehele voordelen van onze uitlaatkleppen:

  • Met gesloten klep klinkt de uitlaat gewoon origineel.
  • Geschikt voor elke benzine auto. Diesel of elektrisch? Klik hier
  • Door het installeren van het kleppensysteem wordt uw uitlaatklep gestuurd en het geluid regelbaar (draadloos te bedienen)
  • APK Proof
  • Jarenlange ervaring
  • Het omzeilen van de einddemper verbetert ook de doorstroming van de uitlaat, gunstig voor verbruik en vermogen
  • Materiaal RVS (roest niet)
  • Incl. garantie (12 maanden op onze kleppen)
  • Volledig op maat

Hoelang duurt het monteren van een uitlaatklep?

De montage van een uitlaatklep duurt ongeveer 1 uur tot 1,5 uur. Je kunt hierop wachten in onze wachtruimte onder het genot van een kopje koffie. Kies je voor een bypass of kleppendemper systeem? Informeer dan naar de montage tijd, vaak hebben we de auto een half dagje nodig. Wachten is dan niet mogelijk (tenzij niet anders mogelijk).

 

Komt jullie uitlaatklep door de APK-keuring?

De uitlaatklep komt door de APK-keuring. Mochten er onverhoopt toch problemen ontstaan, hebben we een afdekmethode die opgehaald of opgestuurd kan worden. 

Dáárom Autoservice
hopman


U bespaart tijd

Wij doen uw onderhoud
én reparaties

Alles gaat via persoonlijk contact

Dit zeggen onze klanten over ons

 
Chat Icon Instagram Chat Icon Whatsapp