Storing zoeken


Heeft je auto een storing? Van onze auto verwachten we dat hij altijd voor ons klaarstaat. Letterlijk. Meestal is dat ook zo. Maar heel soms laat ook jouw auto je in de steek. Als je auto een storing heeft, kan dat veel redenen hebben. Van heel simpel tot ingewikkeld. Heeft je auto een storing en weet je niet wat er aan de hand is? Bij ons ben je op het juiste adres!

Motormanagement lampje brandt

Als het motormanagementlampje brandt, is er een probleem met de motor van je auto. Een brandend motormanagementlampje kan duiden op diverse problemen. Doorrijden kan leiden tot schade en stilstaan. Als het motormanagementlampje brandt, rijdt dan niet door en neem contact met ons op.

Als het motormanagementlampje brandt, ook wel motorstoringslampje genoemd, kan er iets mis zijn in de verbranding. Er kan een probleem zijn met de ontsteking. Ook kan bijvoorbeeld het gasklephuis vervuild zijn. Andere mogelijke oorzaken zijn de luchtmassameter, de lambdasonde, of andere elektrische componenten van de motorregeling. In alle gevallen werkt de motor niet optimaal

Bij auto storing de auto uitlezen

Een foutcode in het geheugen vertelt niet altijd het hele verhaal van een storing. De ene storing kan de andere veroorzaken. Bij Autoservice Hopman vinden we ook het onderliggende probleem. Wij werken met het beste gereedschap en diagnoseapparatuur. Hiermee kunnen we alle merken en modellen auto’s snel uitlezen, dus ook die van jou.

Onze monteurs weten precies hoe ze foutcodes moeten lezen en vervolgens verder moeten zoeken. De computers helpen iedere fouten en problemen snel op te sporen en wij helpen je vervolgens snel weer op weg

Dáárom Autoservice
hopman


U bespaart tijd

Wij doen uw onderhoud
én reparaties

Alles gaat via persoonlijk contact

Dit zeggen onze klanten over ons

 
Chat Icon Instagram Chat Icon Whatsapp