Sound box


Voor elektrische auto’s of auto’s met een dieselmotor hebben we een oplossing om er toch een mooi sportief geluid uit te krijgen. De soundbox, lees hieronder hoe het werkt en bekijk de video.

Maxhaust V2

Een Sound Booster imiteert als het ware het geluid van een motor met groot volume (V6/V8) en versterkt dit doormiddel van een speaker. Zo klinkt het alsof je onder jouw motorkap geen lieflijke vierpitter hebt, maar een krachtige V8 met de brul van een leeuw!

De uitvalsbasis hiervoor is een soundgenerator, deze krijgt bepaalde elektrische ingangssignalen via het motor CAN-Bus doorgegeven (bijv. het toerental van de motor) in zijn systeem. Vervolgens worden de zogeheten elektro-akoestische signalen omgezet tot een goed hoorbaar geluid. Dit brommende, stoere geluid wordt vervolgens via de speaker gemonteerd bij uw uitlaatsysteem de wereld ingebracht.

Resultaat? V6 V8 geluid in jouw auto! Een voller, luider en stoerder geluid voor jouw auto!

 

Het MaxHaust V2 Soundgenerator systeem bestaat uit

  • Een hoogwaardige gepatenteerde luidspreker die in een speciale kunstof behuizing gemonteerd is voor optimale geluidsnabotsing (Hoge + Lage tonen speakers)
  • ESM besturingsunit (externe soundmodule)
  • Kabelset
  • MaxHaust SoundBooster module + Bridge

De ESM draagt zorg voor het diepe stevige geluid dat naar gelang het actuele toerental bepaald wordt. Dit geluid kunt u dmv de MaxHaust SoundBooster module via een gratis App op uw smartphone (iOS en Andoid) geheel naar wens aanpassen.

 

Dáárom Autoservice
hopman


U bespaart tijd

Wij doen uw onderhoud
én reparaties

Alles gaat via persoonlijk contact

Dit zeggen onze klanten over ons

 
Chat Icon Instagram Chat Icon Whatsapp