Airco service


De airco zorgt ervoor dat je comfortabel en ontspannen achter het stuur zit. Doordat de temperatuur in jouw auto aangenaam is, blijft je alert en geconcentreerd. Daarnaast zorgt de airco dat jouw ramen niet beslaan. Om te zorgen dat de airco goed blijft werken is het belangrijk om deze regelmatig te laten controleren.

WAAROM AIRCO ONDERHOUD?

Een airco kan zijn werk goed doen dankzij koudemiddel in het systeem. Bij normaal gebruik verliest het systeem 10% van het koudemiddel per jaar. Een airco zal na verloop van tijd dus steeds iets minder gaan koelen. Het koudemiddel in het aircosysteem heeft ook als functie om alle draaiende onderdelen te smeren. Wanneer er teveel koudemiddel ontsnapt zal het systeem drooglopen. Het gevolg is dat er dure reparaties nodig zijn. Dit voorkomt je door regelmatig de airco te onderhouden.

AIRCO ONDERHOUD

Wij zorgen er graag voor dat je zorgeloos van jouw airco gebruik kunt maken. We bieden daarom de volgende onderhouds- en controlebeurten:

  • Airco check (controleren op lekkages)
  • Airco onderhoudsbeurt (vullen aircogas)

Wij adviseren om de airco check jaarlijks preventief te laten uitvoeren. De airco onderhoudsbeurt kan het beste iedere twee jaar gedaan worden.

Prijs vanaf: €69.99

Dáárom Autoservice
hopman


U bespaart tijd

Wij doen uw onderhoud
én reparaties

Alles gaat via persoonlijk contact

Dit zeggen onze klanten over ons

 
Chat Icon Instagram Chat Icon Whatsapp