Uitlaatsystemen van ASH Performance


Als autogarage onderhouden we niet alleen je auto, maar bieden we ook graag mogelijkheden om je auto te verbeteren. Een van die mogelijkheden is het aanpassen van uitlaatsystemen. Denk daarbij aan custom build, downpipes en uitlaatkleppen. Voor iedere uitlaat aanpassing kun je bij ons terecht. 

5/5 op basis van 137 reviewsDe beste merkenEerlijk en betrouwbaar

Wij leveren de volgende producten en diensten:

Kleppen

Demper

verwijdering

Sound Box

Custom

systeem

Bij ASH Performance gaan we verder dan alleen het standaard onderhoud van je auto. Als specialisten op het gebied van uitlaatsystemen hebben we zowel de expertise als de passie om je auto naar een hoger niveau te tillen. Een goed functionerend uitlaatsysteem is van essentieel belang voor de prestaties en het geluid van je auto.

 

Voor iedereen die zijn auto wil personaliseren of optimaliseren, bieden wij diverse geavanceerde oplossingen voor uitlaatsystemen. Van het creëren van een uniek geluid tot het verbeteren van de algehele prestaties, met onze uitlaatservices krijg je precies wat je wilt:

  • Custom build uitlaatsystemen: Geef je auto een unieke sound en boost de prestaties met op maat gemaakte uitlaatsystemen. Onze specialisten ontwerpen en installeren een systeem dat specifiek is afgestemd op jouw wensen en de specificaties van je auto.
  • Downpipes: Deze zijn essentieel voor het verbeteren van de doorstroom en kunnen een aanzienlijk verschil maken in zowel geluid als prestaties.
  • Uitlaatkleppen: Voor degenen die controle willen hebben over het geluid van hun auto, zijn uitlaatkleppen een uitstekende keuze. Met een druk op de knop kun je schakelen tussen een sportieve brul en een discreet, rustig geluid.
  • Sound box: Voor autoliefhebbers die hun voertuig een uniek en opvallend geluid willen geven, is de sound box een perfecte oplossing. Hiermee kun je de akoestiek van je auto’s uitlaat fine-tunen, waardoor je een dieper en rijker geluid krijgt dat gegarandeerd de aandacht trekt. (Meest geplaatst op diesels + hybrid / elektrische voertuigen)
  • Demperverwijdering: Wil je een rauwer en sportiever geluid? Overweeg dan een demperverwijdering. Door het verwijderen van de demper verkijg je een net wat sportiever geluid tegen een relatief ”kleine” prijs. Informeer naar de mogelijkheden

 

Of je nu op zoek bent naar een subtiel verschil of een complete transformatie van je uitlaatsysteem, bij ASH Performance bieden we de expertise en de tools om je wensen te realiseren. Vertrouw op ons voor alle aanpassingen aan uitlaatsystemen en ervaar de kwaliteit en vakmanschap die ons onderscheidt in de branche.

Dáárom Autoservice
hopman


Je bespaart tijd


Wij helpen je bij onderhoud, reparaties, chiptuning en uitlaatsystemen


Alles gaat via persoonlijk contact

Dit zeggen onze klanten over ons

 
Chat Icon Instagram Chat Icon Whatsapp