Dit zeggen onze klanten over ons


Google reviews

Facebook reviews

 • positive review  Net bij hopman geweest, super geholpen. Echt een aanrader. Blij met het resultaat! Bedankt mannen💪🏼

  Rik Pul Avatar Rik Pul
  30/11/2020
 • positive review  Nieuwe ketting en klepseals laten plaatsen. Auto rijd weer als nieuw! Bedankt voor de service!

  Dirk Bout Avatar Dirk Bout
  07/10/2018
 • positive review  Vannochtend geweest voor chiptuning, wat een verschil, auto rijdt soepeler. Trek net wat lekkerder op als ervoor, vooral het koppel is een flink verschil! Dat is goed merkbaar Icm met automaat heerlijk! Geweldige service en vriendelijke jongens! Weten waar ze het over hebben.

  Peter Van Wingerden Avatar Peter Van Wingerden
  27/06/2020
 • positive review  Uitstekende service en kwaliteit. Autoservice Hopman heeft ons ontzettend geholpen om op zeer korte termijn de problemen met onze Honda te verhelpen. Hartstikke bedankt! Nu kunnen we weer veilig op weg

  Willem Lettink Avatar Willem Lettink
  03/06/2020
 • positive review  Wat een zaak geweldig!!!... Geven niet op.... Ging er heen als 54 jarige maar ging naar huis als 18 jarige... Wat heeft mijn Cayenne Turbo het geluid gekregen van een echte V8 door heel mooi in lijn geplaatste vacuüm gestuurde uitlaatkleppen.... Stage 1 voor 50pk meer en 130NM meer... heerlijk....De pops and bangs lukken erg goed.... gevraagd om ze wel hoog in het toeren te schrijven.... Dus echt een aanrader en zeker niet duur....Toppers zijn het!!

  Michel Hoppen Avatar Michel Hoppen
  31/12/2020
 • positive review  Toen ik afgelopen augustus mijn Mondeo MK4 2.0 TDCi in Frankrijk moest achterlaten (distri kapot) was ik bang dat ik nooit mee in mijn Mondeo zou kunnen rijden. Niets is minder waar. Binnen 1 week nadat mijn auto terug in Oosterhout was, heeft Arthur een 'nieuwe' motor in de Mondeo gezet en volledig werkend met nieuwe versnellingsbak op kunnen leveren. Ik was als een kind zo blij :D. De auto had nog nooit zo lekker gereden en kan er weer tonnen tegenaan. In december de stage 1 performance tuning laten uitvoeren. Wat een enorm verschil!! Nu maanden later rij ik nog steeds met een gruwelijke grijns op mijn gezicht als ik het gaspedaal in trap. Meer vermogen, meer koppel en uiteindelijk rijdt de auto zuiniger dan tevoren. Echt geweldig! Dit is pas echte autoSERVICE!

  Marco van der Made Avatar Marco van der Made
  23/02/2020
 • positive review  Vandaag bij mijn Mercedes c 250 downpipe gemonteerd en stage 1 getuned. Super blij mee, netjes geholpen!! Thanx !!🏎🏎🏎

  Jurgen Jansen Asg Avatar Jurgen Jansen Asg
  12/04/2021
 • positive review  gewoon super service! gister avond een berichtje gestuurd voor informatie over een uitlaat klep, super netjes en snel beantwoord en hadden vandaag nog een plekje en werd er zonder problemen onder gezet. me auto klinkt super nu!

  Joey Lippinkhof Avatar Joey Lippinkhof
  03/03/2021
 • positive review  Top service en prima tuning zeker een aan rader !

  Nazir Khalil Avatar Nazir Khalil
  04/02/2020
 • positive review  super snelle service en echt stukje vakwerk 👌👌💥💥

  Jeffrey Kroon Avatar Jeffrey Kroon
  16/01/2021