Dit zeggen onze klanten over ons


Google reviews

Facebook reviews

 • positive review  kon al snel terecht voor het chiptunen + klep in uitlaat laten installeren. snel en netjes geholpen. Mijn Mercedes A200 klinkt net even een stuk beter (mooi geluid en niet té) nog een stukje sneller en schakelt soepeler. Ik ben tevreden.

  Bibi Blocksberg Avatar Bibi Blocksberg
  12/06/2021
 • positive review  Audi a4 b8 van 160pk en 250mn nu 210pk en 340mm. Wat snel. Ook kleppen erin laten zetten, plaatje compleet. Aanrader!

  Ingmar Dekker Avatar Ingmar Dekker
  18/12/2021
 • positive review  Volkswagen polo 1.0 tfsi laten chippen en een Megane gt laten chippen + pop en bang. Zeer tevreden over de service en de eerlijkheid! Goede tent beter dan alle software tuners in de randstad die alles maar kopiëren en plakken. Hier wordt je map nog specifiek aangepast op jou auto!

  Cedric Wortman Avatar Cedric Wortman
  23/02/2020
 • positive review  makkelijk om een afspraak te maken, super vriendelijke gasten. Duidelijke uitleg en hebben verstand van wat ze doen! Zeker een aanrader. Mijn focus rijdt nog strakker!

  Rene van Driel Avatar Rene van Driel
  30/07/2020
 • positive review  Jong, gemotiveerd team met passie voor het vak en auto's. Hier geweest voor een uitlaatupgrade voor een Audi S4 B6. Je kunt gewoon meekijken wat ze doen, krijgt er van alles over uitgelegd en er wordt ook tijd gemaakt voor een persoonlijk praatje tussen het werk door. Ookal is het dik tegen sluitingstijd werd er bij mij nog alle moeite gedaan de uitlaat weer op de mm recht te krijgen, ze streven naar kwaliteit. Al met al ook nog eens een zeer nette prijs. Een aanrader, dit bedrijf!

  Robin van Suylekom Avatar Robin van Suylekom
  02/06/2021
 • positive review  Uitstekende service en kwaliteit. Autoservice Hopman heeft ons ontzettend geholpen om op zeer korte termijn de problemen met onze Honda te verhelpen. Hartstikke bedankt! Nu kunnen we weer veilig op weg

  Willem Lettink Avatar Willem Lettink
  03/06/2020
 • positive review  Nieuwe ketting en klepseals laten plaatsen. Auto rijd weer als nieuw! Bedankt voor de service!

  Dirk Bout Avatar Dirk Bout
  07/10/2018
 • positive review  Klep in de uitlaat laten plaatsen, goed geholpen, netjes geplaatst en ook nog eens een dik geluid! Ik ben tevreden👍🏼

  Sylvain Van Dalen Avatar Sylvain Van Dalen
  21/12/2020
 • positive review  top bedrijf me vriendins is heel blij met haar gechipte polo heel erg bedankt Voor Jullie service

  Michel Golbach Avatar Michel Golbach
  24/01/2021
 • positive review  super snelle service en echt stukje vakwerk 👌👌💥💥

  Jeffrey Kroon Avatar Jeffrey Kroon
  16/01/2021