Transformeer Je Rit met de Sound Box van Autoservice Hopman

Wat is een Sound Box en Hoe Werkt Het?

In het tijdperk van elektrische en dieselauto’s missen veel autoliefhebbers het diepe, ronkende geluid van traditionele benzinemotoren. Autoservice Hopman biedt een innovatieve oplossing: de Sound Box. Dit systeem, ook bekend als de Sound Booster, bootst het geluid van een krachtige V6- of V8-motor na en versterkt dit via een luidspreker om jouw auto het geluid te geven van een brullende leeuw, ongeacht wat er werkelijk onder de motorkap zit.

De Technologie Achter de Sound Box

De kern van de Sound Box is een soundgenerator die elektrische signalen van de motor, zoals het toerental, via het CAN-Bus systeem ontvangt. Deze signalen worden door de soundgenerator omgezet in elektro-akoestische signalen die vervolgens hoorbaar worden gemaakt via een speciaal ontworpen luidspreker, geplaatst bij het uitlaatsysteem van de auto.

De Componenten van de Sound Box

Gepatenteerde Luidspreker

Autoservice Hopman gebruikt een hoogwaardige, gepatenteerde luidspreker die in een kunststof behuizing is gemonteerd om optimale geluidskwaliteit te bieden. Deze luidspreker produceert zowel hoge als lage tonen, waardoor een realistisch en vol geluid wordt gecreëerd.

Externe Sound Module (ESM)

De ESM is een cruciaal onderdeel dat verantwoordelijk is voor het zware, diepe geluid dat aangepast wordt aan de hand van het actuele toerental van de motor. Deze module zorgt ervoor dat het geluid altijd past bij de snelheid en prestaties van de auto.

MaxHaust SoundBooster Module en App

Met de MaxHaust SoundBooster module, gekoppeld via een kabelset en bridge, kan de bestuurder het geluid van de auto aanpassen via een gratis app beschikbaar voor zowel iOS als Android. Deze app stelt gebruikers in staat om het motorgeluid volledig naar wens te personaliseren, van subtiel gezoem tot het volle gebrul van een V8.

Voordelen van de Sound Box

Verbeterde Rijervaring

De Sound Box verrijkt de rijervaring door het sportieve gevoel dat normaal geassocieerd wordt met krachtige benzinemotoren. Dit kan de algehele beleving van het rijden in een elektrische of dieselauto aanzienlijk verbeteren.

Aanpasbaar en Gebruiksvriendelijk

Dankzij de gebruiksvriendelijke app kunnen bestuurders het geluid van hun auto aanpassen aan hun persoonlijke voorkeur. Dit maakt het mogelijk om de geluidsbeleving te veranderen afhankelijk van de gelegenheid of stemming.

Conclusie: Een Sportieve Oplossing van Autoservice Hopman

Met de Sound Box biedt Autoservice Hopman een unieke oplossing voor eigenaren van elektrische en dieselvoertuigen die het gevoel en geluid van een traditionele sportmotor niet willen missen. Of je nu een auto-enthousiast bent die verlangt naar het geluid van een V8 of gewoon je rijervaring wilt verrijken, de Sound Box van Autoservice Hopman voldoet aan deze behoefte.

Benieuwd naar hoe wij jouw rijervaring kunnen transformeren? Bezoek Autoservice Hopman en ontdek de mogelijkheden zelf. Transformeer je auto met een Sound Box en geniet van elke rit met volle teugen.

Chat Icon Instagram Chat Icon Whatsapp