De revolutie in uitlaattechnologie: De RVS uitlaatklep van Phoenix Valves

Als je een autoliefhebber bent, weet je dat elke component in je voertuig een verschil kan maken – en dat geldt zeker voor de RVS uitlaatklep. Vandaag introduceren we je aan Phoenix Valves, ons eigen merk uitlaatkleppen, het resultaat van jarenlange ervaring en uitgebreide tests.

 

Phoenix Valves: Jaren van expertise en innovatie

Bij ASH Performance hebben we talloze verschillende type kleppen onderzocht en getest. Uit deze jarenlange ervaring is ‘Phoenix Valves’ geboren, ons eigen merk uitlaatkleppen. Wij hebben elk potentieel verbeterpunt geïdentificeerd en dit meegenomen in ons ontwerp. Op dit moment is dit het meest doorontwikkelde RVS uitlaatklep-systeem dat op de markt verkrijgbaar is!

 

Ervaar jouw auto zoals jij dat wil

Met de installatie van ons kleppensysteem krijg je de controle over hoe jouw auto klinkt. Je kunt kiezen voor een beschaafd of een bruut geluid, precies wanneer jij dat wil. Met een druk op de knop van de afstandsbediening wordt jouw uitlaatklep gestuurd en is het geluid van je auto onmiddellijk aan te passen.

 

Twee opties voor ultieme controle

Bij Phoenix Valves bieden we twee mogelijkheden: een cut-out systeem en een bypass systeem.

  • Cut-Out Systeem: Dit systeem biedt een directe ‘weg’ voor de uitlaatgassen om de demper te omzeilen, waardoor een veel agressiever en sportiever geluid ontstaat wanneer de klep open is.
  • Bypass Systeem: Dit is een meer geïntegreerd systeem waarbij de uitlaatgassen nog steeds door de demper gaan, maar een deel ervan kan worden omgeleid voor een dieper en voller geluid wanneer de klep open is.

 

De kwaliteit van een RVS Uitlaatklep

Onze Phoenix Valves uitlaatkleppen zijn vervaardigd uit roestvrij staal (RVS), wat zorgt voor een uitzonderlijke duurzaamheid en weerstand tegen corrosie. Het gebruik van RVS garandeert dat je een product van topkwaliteit krijgt dat bestand is tegen de meest veeleisende omstandigheden.

 

Conclusie: Waarom Phoenix Valves jouw keuze moet zijn

Als je op zoek bent naar de ultieme controle over het geluid en de performance van jouw auto, zoek dan niet verder dan de RVS uitlaatklep van Phoenix Valves. Bij ASH Performance hebben we een systeem ontwikkeld dat technologisch geavanceerd, duurzaam en gemakkelijk te bedienen is.

 

Laat je auto brullen of fluisteren op commando. Kom vandaag nog langs bij ASH Performance en ontdek zelf wat onze RVS uitlaatkleppen voor jouw auto kunnen doen!

Chat Icon Instagram Chat Icon Whatsapp