De kracht van een goede uitlaatklep: Ontketen sportief geluid met ASH Performance

Welkom bij ASH Performance, waar we je de ultieme uitlaatervaring bieden met ons klepgestuurde uitlaatsysteem. Of je nu wilt genieten van een beschaafd geluid tijdens dagelijks rijden of juist een sportief en brullend geluid wilt ervaren, ons kleppensysteem geeft jou de volledige controle. Met een druk op de knop van de afstandsbediening kun je jouw uitlaatklep openzetten en het geluid naar jouw wens aanpassen. Lees verder om meer te ontdekken over onze cut-out en bypass systemen, kleppendempers en de voordelen van ons uitlaatsysteem.

 

Verschillende soorten uitlaatsystemen

Bij ASH Performance bieden we verschillende soorten systemen die je uitlaatklep kunnen optimaliseren. Deze omvatten:

 1. Klepgestuurd uitlaatsysteem: Hierbij worden de uitlaatgassen doorgelaten via kleppen die worden aangestuurd door de motorbesturing. Dit leidt tot een optimale balans tussen prestaties en geluidsproductie.
 2. Cut-out systeem: Dit systeem is voorzien van een ‘cut-out’ klep die, wanneer geopend, de uitlaatgassen direct afvoert, waardoor een luid en sportief uitlaatgeluid wordt gecreëerd.
 3. Bypass systeem: Dit systeem bevat een ‘bypass’ klep die, bij openen, een deel van de uitlaatgassen om de demper heen leidt, waardoor de weerstand vermindert en de prestaties toenemen.
 4. Kleppendemper: Dit systeem gebruikt kleppen om de uitlaatgassen door verschillende delen van de demper te leiden, wat resulteert in een aanpasbaar geluidsniveau.

 

Algehele voordelen van onze uitlaatkleppen:

 • Met gesloten klep klinkt de uitlaat gewoon origineel.
 • Geschikt voor elke benzine auto. Diesel of elektrisch? Klik hier.
 • Draadloos te bedienen kleppensysteem.
 • APK Proof.
 • Jarenlange ervaring.
 • Doorstroming van de uitlaat verbetert, gunstig voor verbruik en vermogen.
 • Materiaal: Roestvrij staal (RVS).
 • Inclusief garantie (12 maanden op onze kleppen).
 • Volledig op maat gemaakt.

 

Montage en APK-keuring:

De montage van een uitlaatklep duurt doorgaans ongeveer 1 tot 1,5 uur, en je kunt hierop wachten in onze wachtruimte met een kopje koffie. Als je kiest voor een bypass of kleppendemper systeem, informeer dan naar de montage tijd, aangezien we de auto vaak een half dagje nodig hebben. In geval van de APK-keuring komt de uitlaatklep probleemloos door de keuring. Mocht er onverhoopt toch een probleem ontstaan, hebben we een afdekmethode beschikbaar die opgehaald of opgestuurd kan worden.

 

Geniet van jouw perfecte uitlaatklep met ASH Performance!

Met ons klepgestuurde uitlaatsysteem krijg je de ultieme controle over het geluid van jouw auto. Of je nu kiest voor het sportieve cut-out systeem, het diepere bypass systeem, of de compacte en sportieve kleppendemper, wij garanderen een geweldige uitlaatervaring. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor de installatie van jouw kleppensysteem op maat. Bij ASH Performance gaan we voor geluid en prestatie!

Chat Icon Instagram Chat Icon Whatsapp