Complete systemen


Wij leveren uitlaatsystemen van verschillende merken. Ben je op zoek naar een mooier sportiever geluid? Vermogenswinst? Een nieuwe sound in jouw auto? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We leveren high-end systemen zoals Akrapovic en Armytrix, maar ook goedkopere en custom build systemen.

Aftermarket systemen:

Volledige systemen, cat-back systemen of einddempers. Van alle merken kunnen wij leveren wat je zoekt en monteren ze vaak terwijl je wacht in onze wachtruimte. Zo kunnen jij en je bolide snel weer samen op pad!

Custom build systemen

Op zoek naar een custom uitlaatsysteem met/of downpipe? Wij helpen je graag verder. We maken alleen gebruik van hoogwaardig RVS en alle uitlaten worden TIG gelast. Alles is mogelijk en naar wens te maken. Van een systeem met kleppendemper(s), zodat het geluid wisselbaar is net als met onze uitlaatkleppen tot een systeem met een ‘vast’ geluid.  Van een enkel naar dubbelsysteem? Geen probleem! Laat het ons weten en het komt voor elkaar. De prijzen zijn afhankelijk van de wensen en het type auto. Informeer naar de mogelijkheden. Hiernaast zijn een aantal van onze custom build systemen te zien. 

Dáárom Autoservice
hopman


U bespaart tijd

Wij doen uw onderhoud
én reparaties

Alles gaat via persoonlijk contact

Dit zeggen onze klanten over ons